Співає ніч зимову колискову.
І хуртовині невимовно жаль,
Що я не можу визволити слова
Із потаємних пам"яті проваль.
Засипав сніг усі шляхи до тебе.
Не знаю, чи було, чи не було -
Твій відчайдушний погляд в сіре небо
І злива, що могла б розбити скло.
І я не знаю, що було там далі,
Лиш відчуваю - щось було не так.
І над розритим пам"яті проваллям
Кружляє і кружляє білий птах.