Ось, яке воно життя - безрадісне й гірке, сповнене болю й розлуки.
Ти не знав мене, і тобі було важко пізнати мене, а я...я блукала...десь у собі...у густому лісі з якого не могла вибратись, а ти не зміг знайти. Наші дороги розійшлись. Сумно на душі...я ж тебе любила і зовсім не хотіла, щоб і ти так жив.