Для тебе досі "мила", почуття твої "на мило".
Вип'єш декілька "по сто", все буде так "просто".
Десь заміжні жінки поливають квіти.
Полюси небесні кують слів магніти.
Пам'ятаю про твій "вік", клянешся кохати "навік".
Даруєш дорожні "карти", губимось у "плацкартах".
Десь розлучені жінки втрачають віру.
Ти випускаєш з серця хижого звіра.
Час плине у полоні, твої холодні скроні.
Мій крок до твого краху, твій міст в моєму місті.
Десь самотні жінки шукають долі.
Вкладаючись спати з тобою поволі.