Не даруй любов,-
Якщо не зможеж підтримувати її багаття!;
Не клич за собою,-
Якщо не зможеж бути поряд!;
Не кажи слів,-
Які не зможеж підтвердити вчинками!;
Не обіцяй того,-
Чого не зможеж виконати!;
Не засуджуй дій,-
Якщо не знаєш їх причини!;
Не живи лише для себе,-
Якщо хочеш бути комусь потрібен!...
Ці істини знає кожен,
Та рідко хто виконує...
Зате коли нам роблять боляче,-
Ми робим боляче іншим...!!!