Цього всього не мало бути.
Ти не мав мене зараз кохати
Нащо потрібно було мене здобути,
Щоб зараз тупо страждати?
Я не мала щодня тебе цілувати
І писати добраніч тобі перед сном
Я не мала зараз так тебе цінувати.
І наші серця не бились б в унісон.
Так напевно не мало бути
Але раз так сталось
Повір, я не зможу забути того
Що долею нам гадалось.
Я обожнювала бути з тобою
Що дня тебе бачити знову
Шкода що час відвикати
Від такої нашої розмови
Пробач будь лакса що пудрила мозок.
Не могла зізнатися прямо
Я напевно замучила тебе до болі кісток
І вивела з себе твою уяву