Я знаю що ти не вона
І даремно тулюся до тебе
Як вогонь ти тепла але не сповна
Закохана в когось та не у мене
І твій сміх лише відлуння її
Ти не ніжна як вона могла бути
Тільки очі чомусь схожі твої
На ті що ніяк не можу забути
Потреба в тобі тільки в ночі
Не хочу залишатись на довше
Я візьму те що потрібно мені
І залишу назавжди забувши
Ти і сама про це все знаєш
Колись зірвалась в схожу прірву
За все говорить як обіймаєш
І ти не остання кого я обійму
Можливо не буду їх я кохати
В тримтіння душу їм не привести
Ніщо не стане мене турбувати
Ти в ранці прошу мене не буди
Бо та що кохаю приходить у сни...