Нехай день повільно зникає,
Тоді ніч буде стежити за тобою.
Темно-синя, непідробно тиха,
Вона огорне твоє серце і душу.
Ніколи не плач, ніколи не сумуй,
Тобі не потрібно знати, чому.
Завжди жити, завжди бачити –
Давай помріємо сьогодні вночі.
Не бійся,
Коли наблизиться ніч
І наповнить тебе мріями і бажаннями.
Так тепло, так глибоко,
Ти побачиш, що я чекаю тебе там.
Ми полетимо, злетимо до неба,
Нам не потрібно знати, навіщо.
Завжди жити, завжди бачити,
Давай помріємо сьогодні вночі.