Поверніть мені моє літо,
Я благаю вас, поверніть.
Віддайте крила, щоб знову летіти
Я змогла у ту рідну блакить.
Поверніть мені мої весни,
Я благаю вас поверніть.
Нехай знову вони воскреснуть,
Хай воскресне та світла мить.
Ви віддайте мені мої зими,
Я прошу вас, віддайте їх.
Поверніть мої білі рими,
Сотні білих моїх утіх.
Ви віддайте мені мою осінь.
Поверніть ви її мені.
Ту, де спогади мої босі
Не тонули іще в метушні.
Дні, години, роки, хвилини
Поверніть мені все моє.
Хоча б піснею журавлиною
Чи як мариво те нічне.
Щоб я знову відчула поряд
Тих, хто зорями став давно.
І щоб кожен дитячий спогад
Увірвався в моє вікно.