На Великій Україні революція іде...
Хвиля гніву прокотилась
По всій Україні, як з вулканів лава...
І луна по всьому світу:
"Слава Україні і Героям слава!"
Олійники, колісниченки,
Ківалов, чечет, голуби-
Кінчилось ваше словоблуддя-
Неправда чистої води...
Ні снайпери-вбивці і "тушки" й "тітушки"
Козацький народ ніщо не зламає!
За щастя, за волю, за кращую долю
Усі перепони він гідно здолає!
Вже справедливість торжествує...
Народовластя настає!
Навік хай згине тиранія-
А владі мудрість Бог дає!
Жадану волю й справедливість
Майдан відстояв і без віз
Ціною крові на Майдані
Й солоних материнських сліз...
Народ Героїв не забуде!
Свободу ними дану!
І Україну берегти-
Це заповіт Майдану!