Вкраїно, безстрашна не зломлена часом,
Хай слава твоя росте у піснях,
Хай герої твої гордим анфасом,
Засядуть навіки в щасливих серцях.
Хай ворог наш дикий, безстрашний і лютий,
Отримає те, що бажав він для нас,
А місяць ще й досі в хмари окутий,
Хмари з майдану що ховали там вас.
Вас, тих героїв, що вмерли безстрашно,
За волю народу і славу Богів,
Хай же хоч там вам буде прекрасно,
В світі ніким не бачених снів.
Снів, де Вкраїна завжди процвітала,
Де вона не зламалась ні раз,
Де мати дітей так сильно кохала,
Що не мала на них жодних образ.
Будьте ж Ви там щасливі до віку,
А ми вашу справу закінчимо вже,
Не мучте ви й так ту душу-каліку,
Україна вже вільна на цьому усе!
28.02.2014