тримай мене
тримай мене цієї висохлої ночі
і ніжно ці коліна обвивай
розхристані об пазурі колючі
тримай мене
так просто без будь-яких турбот
нашіптуй мені тихо колискову
просто ніжно неси мене до висот
до самого сонця-покрови
до самого сонця-перлини
і там бережи мене від ватри неба
і там тримай мене у ті хвилини
коли повсюди кров і жах війни
просто
тримай мене
щоби я знала
що хтось мене в цім світі любить
що в цьому світі заслуговую життя