Небесна сотня
Душі невинних майданівців.
Наша свобода в ціну їх життя.
Вони прагнули тільки одного.
Жити у вільній Україні.
А натомість дістали
Пулю у тіло.
І кров по бруківці,
Ллється, ллється, ллється.
Як гнів народу до влади.
Небесна сотня тепер ангелами
Дивиться на нас з неба.
Моляться за Україну!
Небесна сотня
Душі невинних майданівців.
Наша свобода в ціну їх життя.