Кохатиму тебе до нестями,
Цілуватиму твої солодкі губи!
Буду пестити вуха... словами....
Сподіватися, що не погубиш.
Ти дивитимешся в мої очі!,
Я ж у твоїх потону...
Твій зриватиму одяг щоночі,
І до ранку вже не засну...
Я кусатиму твоє гаряче тіло!
Хапатиму кожен поцілунок,
наче останній...
Дихатиму тобою, аби горіло!..
аби тільки горіло...
наше кохання.
----------------------------------
Грудень 2012