Рідний мій синочку!
З твоєю смертю
Життя моє померкло!
Схилившись рідні
Плачуть над тобою!
Мій рідний синочку!
Навіть ти синочку не думав,
Що там на полі згинеш,
І у той світ полинеш!
Тяжко мені сину буде
Без тебе жити,
Але на це була воля Божа.
Господь-Бог накаже,
І тут, і на тому світі
Ворогів проклятих.
І тоді я точно знаю,
Що душа твоя на тому світі
І моє серце материнське
Буде мати спокій.
Слава Україні!
Коломієць Валентина