- Доброго ранку, рідний. - так почався мій день.
- Ти щасливий? яка в твоєму місті погода? -
Взявши гітару наспівую знову пісень,
Наплювати , що сонним сусідам, завжди недогода.
А ранок звичайний, такий собі квітневий ранок,
Квітень дощовий на Прикарпатті буває,
Прочинила квартирку: чую як краплі
вітер об шибки вдаряє.
-Доброго ранку, рідний. - так почався мій день.
Хвилина хвилину підганяє.
Вже час іти, у шумі проспектів, вулиць, і площ,
не загуби, те що у серці тримає.
А дощ іде - іде, знову така ж погода,
Вірю, насттрій тобі не псує жодна сука і жодна негода.