|
Єрусалим неначе збожеволів.
Юрба уже Христу рядить хреста.
Невже забув,що зла мій Син не коїв,
А вчив любові,миру і добра ?
Знімав ярмо з усіх туземних болів.
Була при цім із Ним і Я сама.
Він мертвих воскрешав у Божім Слові.
На жаль ,була у них в серцях зима.
Не прийняли вони Святих зак онів,
Бо в їх душах править сатана.
Ісуса віддали у руки долі,
Й довкола Нього ворогів стіна.
Ведуть Його на Хресную Дорогу ,
На плечі вже кладуть гріхів хреста.
Не прийняли святу пересторогу .
Хотів для них відкрити небеса...
Стою в гурті в сльозах й молюся Богу ,
І від безсилля в серці біль німий.
Я розділю з Ним Хресною Дорогу ,
Із Ним пройду терновий шлях важкий.
Та краще б Я,засу дженна,стояла,
І на собі несла б Його хреста.
Йому життя земне подарувала,
Тепер Його втрачаю , згину ж Я.
Краще Мене б юрба лиха штовхала,
Краще Мене б на смерть цю повела.
Бо без Ісуса Я себе не знала,
Без Нього в світі наче не жила.
Я йшла за Ним . Із болем спог лядала
На злість людську . В ній ненависть лиха.
Сина Мого злочинцем називала,
На вірну смерть з наругою вела.
Чом зло мого, Ісуса так вражає ?
Меч болю й Моє серце прошива.
Допомогти у мене сил немає .
Своє б за Нього віддала життя.
О Боже Мій,Христос наш потерпає,
На Себе взяв важкі людські гріхи.
Терпить за всіх, Його що зневажають
Й г лузують з Нього, з гордості й пихи.
Чи є десь місце у цілому світі ,
Щоб не було в нім злоби й цвіт добра
Зумів в серцях їх правду воскресити,
Щоби у Нім побачили Христа ...?
На хрест пішов ,аби зло умертвити,
Своєю смертю вбити зачин зла ,
Щоб двері нам у вічність відчинити,
А душі воскресити для добра .
Отче наш..,Богородице Діво..,Слава: І Нині...
Претерпівший за нас страсті, Ісусе Христе , Сину Божий
помилуй нас!
Н а м і р :О Маріє , випроси ласку у свого Сина ,щоби ми були
вірні Йому не лише в радості , а так ож в стражданні.
Богородице Діво...
ID:
493348
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 18.04.2014 10:48:56
© дата внесення змiн: 18.04.2014 10:48:56
автор: SVETA_S
Вкажіть причину вашої скарги
|