Варто чи ні ??
Одвічне запитання в кожному житті,
Що так тривожить душу й тіло,
Що ввечері спокійно не дає заснути,
Що відкриває шлях в твої думки…
Варто чи ні? –
Зробити крок на зустріч,
Коли все проти тебе у житті,
Коли тебе ніхто не розуміє,
Коли ти сам, коли один…
Варто чи ні? –
Зробити лиш один дзвінок,
Що може все змінити навкруги,
Що випустить назовні крик душі,
Що допоможе і врятує від журби…
Варто чи ні? –
Почути голос твій у темряві,
Побачити тебе вже на яву,
Відчути подих, запах твій,
Поринуть у країну сновидінь…
Варто чи ні? –
Одвічне запитання в кожного в душі,
Що змушує кохати, жити і страждати,
Втікати, мріяти, вбивати…
Себе, Її, а може навіть Всіх!!!
Варто чи ні? – кохати Їх