Яке прекрасне почуття любов,
Що нині називається коханням,
Та іноді пов’язує людей,
і поглинає всі їхні бажання…
Яке прекрасне почуття любов,
Що є таким тендітно-ніжним,
Та сил життєвих додає вам знову,
І відкриває нові бездоріжжя…
Яке прекрасне почуття любов,
Що іноді буває так жаданним,
Та накриває вас із головой,
І поринаєш ти в незвіданії далі…
Яке прекрасне почуття любов,
Шкода що іноді бува болючим,
Та це ж не перешкода знову,
І ти живеш,мандруєш, любиш…