Щоб відчути свободу.
не обов'язково мати крила
Щоб відчути радість
не треба причини
Для того щоб любити
не треба щось робити
Почуття це є вітер
Що здійма нас до неба
Хтось бачить зорі і мріяти може
Хтось зазвичай не бачить нічого
Світ є один ,але він такий різний
Для когось він радість,для когось немилість!