Т. Василько відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Твори емігрантської тематики - своєрідна присвята композитору - батька відомої львів'яночки Наталки Карпи. А ще деякі моєму двоюрідному братові. Я, слава Богу емігрантом не був, хоча там бував-жирував (при місячній зарплаті 20 US в Україні, у Німеччині в день отримував 20 US відрядних. Мав пребагато можливостей - та як втікав звідти "за драв штаны"!!!. Найкраще на рідненькій - нехай бідненькій, нехай протирічливій... Але рідненькій. Можливо я надто старомодний... Молю Бога,щоб і мої потомки були такими ж! Там гарно, там добре, але не мило-любо!