Ці великі блакитні квіти дарують нове життя.
Їхній колір та аромат залишае приємний осад у серці.
Несучи їх по гамірній вулиці, мимоволі помічаеш усміхнені обличчя.
Кожний бутон наповнюеться соками твоєї любові.
Яку кожен раз даруєш їй, сподіваючись на осліплюючу посмішку та теплі обійми.
Попри все її захоплення всесвітом та байдужість до земних творінь.
Її повіки будуть радіти кожній квітці зігрітій теплом долонь.
Їхні душі мимоволі втрачають бачення реальності.
Неземне сяйво і є способом їхнього життя.