Ви всі забули що є Бог !!!
Не той, що підписався в заповіті.
Залишивши спадок, просто здох,
З правом розпоряджатись всім на світі.
За що зневажаєте людей?
За що принижуєте їх гідність?
Невже важлива кількість золотих монет,
Аніж людяність та щирість.
Зрештою вас закопають як і всіх.
Поставлять пам’ятник з граніту.
МАЖОР – напишуть на плиті,-
Без п’яти хвилин володар світу…