Люблю зірки любов'ю звіздаря
І в них беру ліричні інтерв’ю,
Коли гаї підвладні солов’ю,
Коли сіяє серце, мов зоря.
Прибилась вість відлуннями відлунь,
Тому й кажу певніш за звіздаря:
Землянине!
Знай твердо: ти – зіркун!
І ця планета також є зоря!
Поміркувавши, вимовлю відтак:
Як не зіркун, то значить, ти – зірчак!
Якщо в думках пливеш в зіркову рань,
Тоді ти, брате, як і я – зірчук.
Бувай здоров. Чолом тобі
Савчук.
P.S. А ще скажу тобі, як личить звіздарю:
Рівняй думки на небо,
на зорю!