Я йду у світ шукати змін.
Я йду туди , де світ світліший,
Я йду туди , де люди без ядучих змій
зустрінуть і одарять поглядом теплішим.
Я йду вперед, біжу на світло,
іду у світ, щоб правду віднайти.
Коли ж не знаю хто,тягне за шию,зміями обвиту
й кричить:"Уб'ю,Заріжу,На кіл посаджу!"
Але я йду шукати долі
і правду знаю віднайду.
Іду, щоб вмерти не в неволі,
а йду, щоб вмерти на яву!