Воїни світла
Корундові частини , сонця-зорі
Рубають злії думи, палають вгорі.
Стрибай вище неба , сестри і браття ;
Золоті іскри - бризки багаття.
Радуйся молоту в міцній руці!
Водограй , молодість - у бистрій ріці .
Бий барабан - пам , пам!
Барикади , побратими , шум , гам .
приспів:
Воїни добра , воїни світла
Б'ються до світанку, охороняють літо.
Воїни добра! Воїни світанку!
Джа Растафарай б'ються аж до ранку.
Плаче солдат , медаль блищить.
Скільки побратимів в полині лежить .
За хмарою - дракон , серце розбите .
Вночі - закон , рубай , щоби зігрітись.
Радуйся молоту в міцній руці!
Водограй, молодість - у бистрій ріці .
Бий барабан - пам , пам!
Барикади , побратими , шум , гам .
приспів:
Воїни добра , воїни світла
Б'ються до світанку, охороняють літо.
Воїни добра! Воїни світанку!
Джа Растафарай б'ються аж до ранку.
Джа---дай Джа---дай 4p
Воїни добра , воїни світла
Б'ються аж до ранку, охороняють літо
Воїни добра! Воїни світла !
Джа Растафарай охороняють літо .
Воїни добра , воїни світла
Б'ються до світанку, охороняють літо.
Воїни добра! Воїни світанку!
Джа Растафарай б'ються аж до ранку.