сценарій на оскар. темна кімната
яскраві моменти, їх буде багато
чорнило на вікнах, а вікна на стінах
життя там неначе у грецьких афінах
неначе у племені пів-індіанців
їх лиш десяток, ненане спартанців
неначе емоцій на твому лиці
немов би тікають на небо митці
здається, потрібно нам жити уважно
аби памятали нас всі, близькі переважно
писати щоб книги були, не зотліли
зранку прокинувся, перелетіли
думки твої ситі на свіжий листок
це наче каміння з душі, повітря ковток
це ніби я ввечері рими шепочу
я не промовчу хоча дуже хочу
хоч я не правий, та правих нема
попався у сіті момент, зокрема
про те що я пишу, ти - несамовита
ти справді важлива ти фразами вкрита