Дала доля дівчині вроду,
Тільки щастя кануло в воду,
Тільки щастя кануло в воду...
Тихою рікою пливе.
Квітів польових назбирала -
То ж плети вінок на Купала,
Виплети вінок на Купала
Та вплети жадання своє.
Попливе віночок рікою,
Може й буде милий з тобою,
Нехай буде милий з тобою -
Свічка на воді виграє.
Дивиться дівчина у воду:
-Краще мати щастя ніж вроду,
Забери, вода, мою вроду,
Бо Господь одне щось дає.
Сумно.., тому-
Випала роса на світанні,
Зізнається милий в коханні,
Зізнається милий в коханні...
Вроду, як наливочку п"є.
(фото з інету)
Такий гарний легенький дівочий смуток, як ранковий літній туман.
Та не годиться вродливій дівчині у воду задивлятися! Дивитись навкруг, світитися і випромінювати і щастя не забариться!
A.Kar-Te відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Якесь приворотне зілля ... а якщо серйозно, то питання вроди досить субєктивне - для когось красуня, а для когось перехожа ... але інші краса оцінюється всіма однаково - це краса душі, серця, розуму ... але коли до цього всього набору ще додати зовнішню вроду, то то вже буде відьма - з такими небезпечно мати справу, влюблять в мить
A.Kar-Te відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Миколо, я тебе обожнюю Усміхнув ти мене, але ж ти правий
Дякую щиро