Мисливська урочиста
Сосни, смереки, плеса озер,
краю мій рідний – калиновий рай,–
барвом світання нас зустрічай. –
Барвом світання нас зустрічай!
Приспів:Мисливський стрій, на серці пісня,
чеканить неба дзвін зоря;
вам милих снів, солодких снів,
а нам: ні пуху, ні пера! –
А нам: ні пуху, ні пера!!!
Дика природа – безліч принад,
в синіх отавах, куди не поглянь,
доля – жар-птиця всміхається нам!
Доля – жар-птиця всміхається нам!
Приспів.
Наші трофеї – спогадів світ,
знову ми разом в бадьорій ході,
мов на світлинах, завжди молоді! –
Мов на світлинах, завжди молоді!!!
Приспів.
Створено 05 - 07. 2008 року
Опубліковано: "Гомін Підгір'я". Альманах, вип. VII. Дрогобич: "Посвіт", 2008. - С. 80.
Музика Євгена ЗаставногоВиконання Володимира Пителя