Свято Купальське до міста зайшло
Вклонятися дніпровським берегам.
Дивні місцини на дні міста знайшло,
Де танцювати крисиним ногам.
Каналізаціэю в'эться рваний Contex,
Забився в ржавчині червоний Always.
Нечистот неписаний міста кодекс,
Голівудського екшину quickly рейс.
На повітря, угору, до чистого неба!
"Чху!"- Завод в центрі міста сопливить.
Як душно, як гірко! Не треба!
В озону печінки загилить!
Легені заражаэ вірус з дупи олігарха,
Мізки тікають в розкрадене село
Шукати зелені конопель монарха.
"SOS!"-строче в програмі рація Zello.
Врятуйте місто, щоб Купало не червонів
За своїх ледачих, лякливих, невчених
Збочено-зрадливих дочок й синів!