У житі колихаю знов колосся,
Велике і густе воно завжди.
Цілую твої губи і волосся
І ніжно шепочу тобі зажди.
Не йди і не тікай уже нікуди,
Я - поряд, ти зі мною поруч тут.
Заобіймаю легко твої груди
Й звершу над нами світлий самосуд.
Він - це жага бажань любові,
Бо де б ми не були - завжди удвох.
Твоя душа вустами в моїм слові,
А я в твоїх цілунках, дивний круг.
Ми закрутилися у вирі почуттів,
У таїнстві відносин не зламати.
Нове життя між двох палких світів
Лишається чекати й знов чекати.
9 липня 2014 р.