атмосферний фронт між нами немов перешкода
відлетів в далечінь і залишив любов до буття
сумувати й чекати тебе - то великая шкода
що спіткала моє і без того
сумне життя
друзі кажуть "облиш нашо це тобі треба?
ти сумуєш за ним забиваючись в гострі кутки
а йому не потрібно нічого
крім синього неба
годі вже розривати себе на шматки"
я й прислухатись рада друзі кажуть "чьоткую тєму"
і готова вже ніби то виповнити ці слова
та чи можна лишить ту велику пекучу проблему
що колись мала змогу
творити зі мною дива
лікарі всі такі розуміють мою хворобу
і лікують, лікують узявши на себе удар
узяли от ще вчора душі маленькую пробу
і психолог якийсь від Бога що має дар
дуже дякую всім за сприяння
всього вам доброго
не поможуть моїй чорній плямі оті вакцини
я сама знищу біль із серця свого хороброго
без отої уявної вашої медицини