Рідна ласкава матуся,
Серце твоє золоте.
Плачу з тобою й сміюся,
Бо дуже кохаю тебе.
Руки твої такі ніжні,
Голос струмочком дзвенить.
Мамо, люба матуся,
Ну, як же тебе не любить.
Ти всі печалі розвієш,
Погладиш своєю рукою.
Посмішкою душу зігрієш,
Піснею приспиш чарівною.
Ти, мов, казкова фея,
Лагідна, добра, як сон.
Гарна ти, наче лілея,
І ллється твій сміх сріблом.
В очі твої подивлюся,
В уста поцілую тебе.
Ти найкраща у світі матуся,
Я дуже люблю тебе.