Ти йдеш, весною
закосичена,
по зелен-травах
молодих;
смiється небо
переливами
у морi квiтiв
запашних.
Ти йдеш свiтами
веселковими,
дивуєш землю
зорями,
вустами нiжними,
медовими
цiлунки сiєш
гронами.
Що є, що було –
не забудеться,
цiлунки маками
зростуть,
коханням чистим,
променистим
весною знову
зацвiтуть!
Створено 11,12. 04. 1986 року, м. Львів
Опубліковано: 1. "Калинове вино". Львів: "Плай", 2005. 96 с. – С. 36;
2. "Цвіт сонця". Львів: "Плай", 2007. – С. 23.
Музика Віри Євтушек