Жінко, ти оголюєш душу і ти прекрасна,
в цьому вся ти і твої медузи.
Хай ті цукати липкі, розтоплені, в'язкі
заліплять твої ж вразливі апертури.
Хай ті здичавілі істоти,
що живуть окремими життями в підсвідомому,
бушують віртуозно, тримаючи готовність
з тобою лінію вогню імітувати.
Хай ті заряджені револьвери,
що випинають із твого давно вже
не дитячого іонізуючого тіла,
гріховно постріли справляють.
Жінко, ти показуєш тіло дзеркалу і ти прекрасна.
Твої гибкі лінії викликають морську хворобу
навіть у твого ж віддзеркалля.