Я спалила між нами всі мости,тепер я йду тільки вперед до своєї мети,іду я впевненим кроком,ні на йоту не сумніваюся,я вірю,що доб'юся всього,що запланувала,як раніше- більше не вагаюся.Я спалила між нами всі мости,розірвала останню ниточку тоненьку,що нас ще тримала,я завжди знала чого хотіла,знала куди мені потрібно йти,прошу Бога,щоб біда в дорозі не застала.Я спалила між нами всі мости,без надії раніше я сподівалася,та тепер в мене інші дороги,ну а ти...ти напевно надзвичайно щасливий,і я як бачиш,як суха гілочка не зламалася.Я спалила між нами всі мости,ти ніколи не побачиш мене і навіть у сні не відчуєш,я піду підкоряти незвідані світи,можливо колись ще про мене почуєш!