Ти- найсильніша моя пристрасть,
ти- найшаленіше моє кохання,
ти добрий,щирий і красивий,
ти- моя найбільша мрія,
з тобою пов'язані всі мої сподівання.
Ти - наймогутніша сила для мене,
можеш посміхнутися,а можеш і поглядом вбити,
ти найрідніший і найкращий у душі для мене,
інколи твої слова,як музика гарна- линуть,
а інколи можуть найделікатніші
струни моєї душі зачепити.
Ти в день для мене світиш
своїми ясними променями,
а вночі освітлюєш мій шлях,
як місяць ясний,
ти моя віра у чудове майбутнє моє,
ти моя надія,і де б ти не був,
ти завжди поруч є!
Ти мов справжній діамант,
ти сіяєш і причаровуєш
мене своєю ангельською красою,
ти в моєму житті самий найдорожчий скарб!
Я ціную тебе і постійно захоплююся тобою!