Ти розкажи, що серце ранками говорить із тобою,
Як ви із ним ночами вириваєтесь з свого двобою,
Як ти його запрошуєш на чай із бергамотом,
Як ділитеся досвідом перед іще одним польотом.
Ти розкажи, поки ніхто не чує і не бачить,
Як твоє серце з зорями на пару все пробачить,
Як ти із ним ховаєшся в ливнях духовних,
А інколи ви губитесь в словах безмовних.
Ти розкажи, що у очах живе твоя душа,
Яка дарує крила, душі інших воскреша,
Як з серцем іноді розходяться стежки,
Як пишете із ним на пару ви книжки.
Ти розкажи, як серце молиться до Бога,
Як його інколи в обіймах втримує тривога,
Як сонячно смієтеся разом, коли вам гірко,
Загадуєте бажання при падінні мрії-зірки.
Ти розкажи, як потерпаєте ви не одне фіаско,
А інколи як пишете ви разом ще одную казку,
Як Ви із серцем живете в одній тісній комірці,
Говорите на своїй власній, зрозумілій вам говірці.
Ти розкажи, що ви з ним відчуваєте щодень,
Яких ви пишете в собі тихих своїх лише пісень,
Хоча, навіщо комусь ваша з серцем душомова,
Бо головне для багатьох - обгортка щоб була фірмова.