На вулицях Львова порядкує вода,
Це ділиться небо зі мною сльозами,
Моментами сонце з-за хмар вигляда,
Душа ж моя й далі все пише словами.
На вулицях грають малі капітошки,
Танцюю легенько із ними сьогодні я,
Залишилось протриматися трошки,
Цей дощ вже шепоче, що я тут своя.
На вулицях дощ розставляє крапки,
А я вже з горнятком і пледом у хаті,
Вже вкотре біжать в голові дивні рядки
І мрії у небо біжать як коні крилаті.
Закрила на хвилю повіки і я, і душа,
Шукаємо втіхи у краплях небесних,
Розум і серце у різні сторони вируша
У тихих помислах своїх доброчесних.
На вулицях Львова іще порядкує дощ
І скачуть іще капітошки по всьому місту,
Ще треба встигнути пройти стільки прощ,
Надати своєму життю оновленого змісту.