Саме, десь під вечір, стає особливо важко. Розуміння того факту, що цей день знову закінчиться без твоєї теплоти, не дає мені спокою.
Я напевно, дещо, мазохістка. Я п*ю чашку за чашкою каву, щоб довше залишатись з думками про тебе. Вони зі смаком грейпфрута - гірчать, але соковиті.
За щастя треба платити...хтось колись сказав. Горів би він в пеклі, за свою правду. Наша ціна за безцінні зустрічі - це розлука. Довга і терпка. Здавалося, ну що там, 2,5 години на електричці.
А мене розриває навіть від однієї думки, що в цей вечір, я не можу доторкнутись до твоєї руки.
В моїй клінічній картці ніколи не запишуть: "Діагноз - серцева недостатність ніжності". Але саме нестача твоєї ніжності в цьому злючому місті, часом призводить до аритмії і задишки.
...Забери мене....ліки, що заміняють ніжність ще не винайшли...