Закрию очі.. подумки піддамся вітру..
Лети.. так прошепоче темнота..
Ти загляни в мою свідомість чисту..
Там тільки ти , а дальше чистота..
Коли з тобою то так хочеться радіти,
І посміхатись щиро не в останній раз,
І цю свідомість ні нема де діти…
Бо все, бо все що в світі- то для нас..)
А ми з тобою ми майстри кохання,
І нам не треба прикладу з життя,
хоча буває ставим запитання,
та до усього маєм своє сприйняття..)
і може ми допустимось помилки,
можливо що колись і буде так,
однак у спину не запхаєм ні ножа ні вилки,
бо від людей не хочемо відзнак..
нехай у нас з тобою завжди буде так..