|
В твоїх обіймах я беззахисна й тендітна,
Знаходжу захисток і життєдайну воду.
Тримати можеш вічно – я розквітну
Й нарешті віднайду свою свободу.
Як запах кави вранці, затінок у спеку,
Як квітка у волоссі, як роса ранкова,
Як подорож цікава і далека,
Як чути біля себе рідну мову,
Як теплий дощ, лист від старого друга,
Як зайчики на стінах, як обійми,
Як поцілунку першого напруга,
Як бубки віддирати на колінах,
Як еротичний сон, як світлячки у лісі,
Як комплімент, що вчасним був і вдалим,
Як щебетання ластівок у стрісі,
Як гурт людей привітних на вокзалі.
Як рок’н’ролл, як човник з пінопласту,
Як танці, як мурчання кішки,
Обійми твої наповняють щастям,
Щомиті щасливіша роблюсь трішки.
Та не для всіх рожеві окуляри ношу,
Моє життя – моя війна, і крапка.
Про допомогу двічі не попрошу,
Образи розірву як песик тапки.
Готова я до всього, нині й завтра,
Тож начувайтеся, чужинці непривітні.
Я знаю, чого хочу й чого варта.
В твоїх руках – беззахисна й тендітна…
ID:
520345
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 29.08.2014 21:06:19
© дата внесення змiн: 29.08.2014 21:06:19
автор: СамСін
Вкажіть причину вашої скарги
|