Дуетне віршування. Спільними зусиллями Міщук Аліни та Харуха Богдана є твір "Кохання з мораллю". Оцінюємо та критикуємо)
Скажи мені, кохана, що трапилось з тобою?
Чому покрилось личко твоє тепер журбою?
Зависла я у вирі наших з тобою почуттів
Латаю мовчки дірки старих наших мостів.
Чому ж твоя душа, яка так пристрасно палала
В колодязь нерозуміння почуття наші сховала?
Чому померло те, що називали ми коханням?
Бо все звелося, милий, до онлайн-листування.
Скажу тобі кохана, ці почуття як ксерокопію,
Ми перетворили на іще одну любов-утопію.
Згадай, як ми раніш палали серцем і душею,
А тепер, милий, покрились як метал іржею.
А може наше це кохання ми самі спалили,
На тягу плоті почуття високі перетворили?
А може просто відвернулися від нас боги?
Чи за минуле платимо тепер удвох борги?
Куди ж нас із тобою вітер поніс в той день
Коли впустили щастя із подвійних жмень?
Не знаю, моя люба, не знаю, що тепер?
Ми стали схожі із тобою на нічних химер.
Скажи мені кохана, іскра в тобі була?
Вона в мені є досі, як квітка без тепла.
Давай ми знову розігріємо наші серця,
Попросимо благословення у Творця.
Давай розірвем коло онлайн-спілкування
І повернемось до реального зустрічання,
Завтра на нашім місці чекаю тебе, мила
Хай подарує зустріч нам із тобою крила.
Цілую тебе смайлом, а завтра у реалі,
Люблю тебе я щиро, так буде і надалі
І я кохаю, милий, і я живу нашим коханням,
А не оцим тижневим смайло-листуванням.
Мораль у цих рядках є нам дороговказом,
Кохання в інтернеті гине мовчки і відразу,
Воно живе в серцях, а не в німім екрані,
Бажаєм потонути Вам в реальнім океані!