думками далеко - за межами стін,
де поруч нікого - лиш вітер і Він,
де розтануть тривоги й життєві дороги
зійдуться на дальнім твоїм рубежі.
думками далеко - за межами стін
невтомно шукаю спасіння у днів,
а ті - все минають, у вчора втікають,
забути благають, чужого питають.
де поруч нікого - лиш вітер і Він...
приходять надії із приспаних мрій.
Чи може це бути? і справді не знаю,
лише міражі по крихтах збираю.
де розтануть тривоги й життєві дороги
проляжуть нарешті в одній площині
зустрінуться долі, а на видноколі
засяє веселка - збудує мости.
зійдуться на дальнім твоїм рубежі
прийдуть на спокуту, на сповідь в журбі,
життя розвело і розсіяли будні-
з тобою хвилини повік незабутні...