Гей, дівчата, так дівчата,
я вас всіх кохаю,
запросіть мене до танцю,
бо я си встидаю.
Приспів:
Ой встид, встид,
я си встидаю!
Ой встид, встид,
я си встидаю!!!
Розцвіла калина пишна
у зеленім гаю –
поцілуй мене, Марусю,
бо я си встидаю.
Приспів.
Скільки років в ожениню
чекаю, чекаю,
ожени мене, матусю,
бо я си встидаю.
Приспів.
На весіллі не питайте,
чи я п’ю, гуляю –
наливайте повну чарку,
бо я си встидаю.
Приспів.
Де той вітер, що дув вчора –
я його не знаю,
вставай, моя жінко, зранку,
бо я си встидаю.
Приспів.
Де хрестини, іменини –
все село питаю,
до роботи йти не хочу,
бо я си встидаю.
Приспів.
Створено 5,6,. 05. 1986 року, м. Львів
Опубліковано: "Моя пісня". Львів: "Сполом", 2004. 120 с.
С. 64.
ID:
522692
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 10.09.2014 23:54:45
© дата внесення змiн: 13.09.2014 23:50:03
автор: Т. Василько
Вкажіть причину вашої скарги
|