Ти наче б то пішла... –
Чом озираєшся на вітер?
Із серця крига вже зійшла,
а вітер той колише віти.
На вітті інший квітне цвіт,
такий же ніжний, як в ту пору,
коли було нам двадцять літ
і ми були уперше поруч.
Ти наче б то уже пішла…–
Чом озираєшся на вітер?!
Створено 20. 05 – 3. 06. 2004 року, м. Львів
Опубліковано: "Калинове вино". Львів: "Плай", 2005. 96 с. – С. 73.