Відбиток долоні забруднює скло.
Знадвору - із сьомим поверхом?!
Це серед ночі постукав хтось,
А я подумав, що холодно.
Пахучу каву споквола цідив,
Коельйо читав знехотя.
Вві сні - не привиділось жодних снів,
Але все одно - зле мені.
На ранок - прокинулась неба синь,
Зібралася хмарка плакати.
І я почував себе, ніби син,
Покинутий змалку матір'ю.
І зрозумів між порожніх розмов
Слова, що вагою на золото:
Вночі прилітала до мене любов,
А я подумав, що холодно.