Пережити осінь і піти назовсім
Вітром не тривожити стомлені міста
Вплести Сонце просить золото в волосся
Хризантемний вогник в душу...відлітай!
Відспівати диво і піти...щасливо!
Краще все змінити й не шукати рим
Стати зовсім іншою...кращою чи гіршою
Попрощатись з небом...літнім...голубим