Краса твоя вражала всіх
Й волосся героїв манило
Звертали сміливці з доріг
Та Посейдону пощастило
За цю любов тебе Афіна
Волоссям з гідр нагородила
Із краси залишилась руїна
Потворою ти вік свій і дожила
Герой прийшов по перемогу
Забрати прийшов твоє життя
Від богів отримав він підмогу
В очах лиш блиск, немає каяття
Відрубали голову страшну
Та навіть так тебе не вбили
Неповна поразка, не програно
Отруйні змії землю покрили