я це те що глибоко там
я це не ненависть до вас
я це не образи повсякчас
я не я і в мені не має добра
я не я і не тримаю в собі зла
я не ти я не ви я не ми я не для нас
я це осад від кави
я це запах доща
я при світлі ночі
я темрява на початку дня
я це смуток від щастя
я не я і не тримаю в собі зла
я пізнаюсь не в дружбі
я відкриюсь не заради тепла
я не даю любові
я прагну спасіння
я загризаю себе сама
я не я і в мені не має добра