Дарувати радість – насправді просто.
Цілуй, обіймай, дивись на зірки.
І хай небо мовчить, все прийде надто швидко.
Тільки ти і лиш той, що горить у тобі.
Усміхатися щиро – проста панацея
від тих бід і всіх лих, що живуть у тобі.
А ти пий свою незамінну ехінацею,
і будь знову на грані, на межі.
Кожен подих і слово, що ніжно леліють
у тобі і злітають до вуст неземних.
Щастя є – воно спить тихо-тихо
десь у правому серці, і вперто п’янить.
Відкривай нові грані, що вірно піддатливі.
Ти здатна на все, коли розцвітеш,
поки хтось берегтиме всі твої таїни,
поки хтось за руку вестиме тебе.